Jawel, InSalvation is in een nieuw jasje gestoken. We hebben een nieuwe huisstijl en website. In deze blog leggen we je uit wat het verhaal hierachter is.InSalvation is meer dan alleen een band. Sinds januari 2015 zijn we een stichting met drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. Onze missie is dat er in heel Europa een generatie van mensen opstaat, die een leven van aanbidding en gerechtigheid leidt, zoals Jezus ons heeft geleerd: ’Heb God lief boven alles en je naaste als jezelf’

Hendrik Zuidersma-Ros heeft onze missie prachtig in het nieuwe logo verwerkt. De driehoek vorm is als het ware een trechter (van breed naar smal) met Jezus liefde die vanuit de hemel onze harten raakt en vult. We geloven heel sterk dat alles begint met Jezus liefde voor ons! Vervolgens is het logo ook weer een soort megafoon om vanuit een ontmoeting en het kennen van Jezus (een leven van aanbidding), Zijn liefde uit te delen naar de mensen om ons heen (gerechtigheid). Aanbidding en gerechtigheid kunnen naar ons idee niet zonder elkaar. Het is ons verlangen om mensen hierin toe te rusten en uit te dagen.

Blijf op de hoogte, want vanaf nu komen er geregeld blogs voorbij waarin we jullie willen bemoedigen en inspireren.
We zijn ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden 🙂 Leave a comment….

2 Reacties

  1. Wat mooi dat jullie logo terug is te vinden in het dak waar jullie onder staan.

  2. Gaaf ontwerp, mooi logo ook! Het contactformulier op de Contactpagina lijkt alleen nog niet te verzenden… 😉

Een reactie versturen