Jawel, jawel. There is new album coming out this year!! We zitten midden in het hele proces en nemen jullie daar graag in mee. Binnenkort laten we jullie weten wanneer de CD uitkomt, nog even geduld… We zijn vorig jaar al begonnen met het schrijven van nieuwe nummers. We wilden niet zomaar wat liedjes op de CD zetten, we wilden er echt goed de tijd voor nemen, God zoeken en echt het beste van het beste schrijven. We hebben als band een aantal weekenden apart gezet om met elkaar te eten, zingen, bijbel lezen, wandelen, gek doen etc. etc. En daar zijn echt prachtige ideeën ontstaan. Het zijn dus echt liedjes van ons allemaal.
Inmiddels zijn de liedjes zo goed als af en hebben we een pre-productieweek gehad in onze eigen studio in Gouda. Samen met onze Engelse producer Trevor Michael en arrangeur Jonny Bird hebben we ieder liedje onder handen genomen. We hebben er te gekke arrangementen op gemaakt en een eerste opname gemaakt van alle liedjes.

Op maandag 20 maart vertrekken we naar de studio in Engeland om daar alle nummers op te nemen. Stay tuned, want we gaan jullie op de hoogte houden van wat daar allemaal gebeurt 🙂 Wist je dat je je alvast kunt voorinschrijven voor de CD? Ga naar de SHOP en bestel ‘m alvast.

2 Reacties

  1. Ben zo benieuwd wat we allemaal te horen en te voelen krijgen!
    Spannend en heel veel succes en Zegen!!

    Antwoord
  2. Reactie

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.