All Eyes On You, de single van het nieuwe album is uit! Het nummer is vanaf nu te verkrijgen via iTunes, te luisteren via Spotify en te zien op YouTube.  We hebben namelijk ook een te gekke video clip gereleased!

All Eyes On You, een nummer wat ontstond door een droom die Tanja had. Tanja droomde het ritme het nummer, werd wakker en nam het nummer midden in de nacht op. Hier vanuit zijn we verder gaan werken aan All Eyes On You, samen met Jonny Bird en Tina Boonstra en daar is dit het resultaat van.

Qua style iets meer gitaren dan dat je misschien van ons bent gewend, maar wel echt een InSalvation song. De opname van de clip was op een tijdstip waar niemand blij van werd ;), midden in de nacht in Rotterdam. Hanjo kwam zelfs gelijk door van een andere gig, maar het was wel een unieke belevenis om dit met elkaar te doen.

De band setting is onder de Brienenoordbrug opgenomen. Daar zagen we het ‘s ochtends ook weer licht worden.

Bekijk hieronder de clip van Alle Eyes On You: