Let The Heavens Be Open, de 2e single van het nieuwe album is uit!

Het nummer is vanaf nu te verkrijgen via iTunes, te luisteren via Spotify en te zien op YouTube.  We hebben namelijk ook een te gekke video clip gereleased!

Wist je dat we dit nummer eigenlijk in 2017 al geschreven hebben? We hebben tijdens de pre-productie week van NEON zelfs al een versie opgenomen. Maar ons label gaf aan dat we een keuze moesten maken tussen dit nummer en de engelse variant van Vul Dit Huis Met Uw Glorie (Fill This House With Your Glory). Op dat moment was het logisch om voor Fill This House With Your Glory te gaan.

Tijdens de voorbereidingen van EXODUS waren we het nummer eigenlijk al weer een beetje vergeten, totdat iemand zei: ‘Hé, we hebben Let The Heavens Be Open toch ook nog?!’

Ergens op een schijf bij onze producer Trevor Michael in Engeland vonden we uiteindelijk de opname. Toen we er naar luisterden was iedereen gelijk verkocht en wisten we dat dit nummer op het nieuwe album moest komen.

De samenwerking met Leeland was een lang gekoesterde droom die we uiteindelijk in vervulling zagen gaan. Na onze eerste ontmoeting en tour samen in 2012 hebben we al die jaren contact gehouden. Nu ze als Leeland ook bij Integrity Music zijn getekend, was de optelsom snek gemaakt.

Bekijk hieronder de videoclip van Let The Heavens Be Open!