Holding On To Your Love, de 3e single van het nieuwe album is uit! Het nummer is vanaf nu te verkrijgen via iTunes, te luisteren via Spotify en te zien op YouTube. We hebben namelijk ook een te gekke video clip gereleased!

Wat een unieke plek om een videoclip op te nemen! Toen we dit nummer schreven, moesten we al denken aan deze prachtige locatie.

In het museum of humanity in Zaandam hangen portretten van mensen van over de hele wereld. Ruben Timman heeft op een indrukwekkende wijze deze mensen en hun verhalen vastgelegd. Het verteld iets over de veelkleurigheid van de mensheid en daardoor ook de veelkleurigheid van God. Het bepaald ons er ook bij hoe gezegend wij zijn om in een land te wonen waar alles zo goed is geregeld, waar geen oorlog is, waar onze kinderen gewoon naar school kunnen, waar er zoveel mogelijkheden zijn voor werk. Misschien leven veel van die mensen in gebieden waar armoede is, maar kunnen wij als ‘rijken’ veel van hen leren, waar echte rijkdom om gaat.

Als er niets meer lijkt te zijn, is het Gods liefde die blijft bestaan.

Bekijk de videoclip van Holding On To Your Love hieronder.