Exodus, de 4e single van het nieuwe album is uit! Het nummer is vanaf nu te verkrijgen via iTunes, te luisteren via Spotify en te zien op YouTube.  We hebben namelijk ook een te gekke video clip gereleased!

Het idee van EXODUS komt van Andy Stuijfzand. Hij deelde zijn eerste ideeën qua onderwerp en sounds met de band en iedereen was gelijk enthousiast.

Wat een gave vibe en mooi onderwerp waar uiteindelijk de hele cd omheen is ontstaan. Was gaaf om het uiteindelijk met Tom Smith en Kees Kraayenoord af te schrijven.

Dit is misschien wel de meest extreme clip die we tot nu toe hebben opgenomen. Op het moment van de opnames werd het vloed waardoor het drumstel steeds door het water mee werd gespoeld. Onze instrumenten waren over het algemeen oude instrumenten die wel een stootje mochten hebben. Alleen de basgitaar die Andy gebruikte was een oud exemplaar van Tanja’s vader die het in principe nog prima deed. Tot het moment dat we bij het gedeelte van de opnames kwamen dat we allemaal hard de zee in rennen.

Als je goed kijkt naar de clip zie je op een gegeven moment het begin van een struikelpartij van Andy, die uiteindelijk wonder boven wonder de gitaar droog wist te houden, met als enige bijwerking dat hij zelf van top tot teen doorweekt was…

Bekijk de videoclip van Exodus hieronder.