Wat is het bijzonder dat we nog geen jaar na de release van God Regeert In Dit Huis, dit nummer in een akoestische versie mogen uitbrengen! Deze nieuwe single is voorloper van het volledige album ‘InSalvation & Friends’, wat in mei verschijnt. ‘InSalvation & Friends’ laat bekende en nieuwe liedjes horen met een reeks gasten zoals Sander & Angela, ELINE en Reyer; akoestisch opgenomen.

God verlangt er naar om bij de mensen te zijn. En wij hebben een verlangen naar Hem. Door de hele bijbel heen zie je die verlangens terug met telkens het beeld van een huis; een veilige plek. In ‘God Regeert In Dit Huis’ zingen we Gods almacht uit over alles wat ons aan kan vliegen. We willen uitzingen hoe ons perspectief ons overeind kan houden. God regeert. Zijn macht is groter dan wat er ook op ons pad komt. In Zijn huis mogen we schuilen.

Beluister God Regeert In Dit Huis (De Amen Sessies) via onderstaande button en voeg ‘m toe aan je favoriete playlist! 🎧

Kom je ook naar de Halleluja Amen slottour?

Recent hebben wij het laatste seizoen van InSalvation aangekondigd. We zien ernaar uit om samen met jou nog één keer een avond God te aanbidden tijdens de allerlaatste tour als InSalvation. Zien we jou daar? Zorg dat je erbij bent want de reserveringen gaan erg hard!

Tijdens deze aanbiddingsavonden spelen we recent uitgebrachte liedjes zoals Halleluja Amen & Hij Leeft maar ook ‘oude bekende’ liedjes zoals Vul Dit Huis Met Uw Glorie & Verhoog Zijn Naam willen we graag nog één keer met jullie zingen.

Reserveer snel je GRATIS* tickets via onderstaande button!
*alleen reserveringskosten