Breek De Hemelen Open verscheen oorspronkelijk in het engels. Maar met een nieuw arrangement en de indrukwekkende bijdrage van Ann Michelle Lee is het een krachtig nieuw Nederlands aanbiddingslied geworden.

Het is een gebed waarin we vooral bezingen dat we verlangen naar Gods Geest; naar Zijn Aanwezigheid. Dat Hij ons hart in vuur en vlam zet. We zien zoveel donker, zoveel duister om ons heen. Het kan nog zo donker lijken in je eigen leven en om je heen; Gods licht kan het doorbreken. De nieuwe single Breek De Hemelen Open die we samen met Ann Michelle Lee uitbrengen is een gebed om dat te laten gebeuren; een hartekreet voor het hier en nu.

Breek De Hemelen Open laat zich zingen als een gebed, laat de hemel openbreken om het Licht te laten schijnen en die duisternis te verdrijven. Dat Gods aanwezigheid, Zijn glorie doorbreekt! We geloven dat dit nieuwe lied tot zegen mag zijn van velen.

Beluister onze nieuwe single via deze link of onderstaande button en voeg ‘m toe aan je favoriete playlist! 🎧

Songtekst van Breek De Hemelen Open – InSalvation x Jafeth & Sifra en Ann Michelle Lee

Breek de hemelen open

Steek Uw vuur aan in ons hart 

Heilige Geest blijf stromen 

Doordrenk het droge land 

Kom als de regen 

uit de hemel 

O stort Uw Geest op ons 

Laat ons herleven 

Geef Uw zegen 

Schud ons wakker God 

Laat Uw Koninkrijk

Hier op aarde zijn

ISAIAH 45:8; 64:1 MATTHEW 6:10 | Muziek & Tekst: Jafeth Bekx, Jonathan Bird

Kom je ook naar de Halleluja Amen slottour?

Recent hebben wij het laatste seizoen van InSalvation aangekondigd. We zien ernaar uit om samen met jou nog één keer een avond God te aanbidden tijdens de allerlaatste tour als InSalvation. Zien we jou daar? Zorg dat je erbij bent want de reserveringen gaan erg hard! Vanwege de grote belangstelling voor onze slottour hebben we nog 2 locaties toegevoegd: Zoetermeer (15 juni) & Zwolle (6 juli). Reserveer je gratis kaarten via Events For Christ.

Tijdens deze aanbiddingsavonden spelen we recent uitgebrachte liedjes zoals Halleluja Amen & Hij Leeft maar ook ‘oude bekende’ liedjes zoals Vul Dit Huis Met Uw Glorie & Verhoog Zijn Naam willen we graag nog één keer met jullie zingen.

Reserveer snel je GRATIS* tickets via onderstaande button!
*alleen reserveringskosten