Onze nieuwe single in samenwerking met Reyer is vanaf vandaag op alle muziekplatformen te beluisteren! Leeuw Van Juda is een krachtig lied geworden, het beeldt uit wat de essentie van aanbidding is. Het draait om de Koning op de troon; het middelpunt van de hemel. Dat beeld, die gedachte kan ons helpen om in het dagelijkse leven die focus te hebben op Jezus als we Hem aanbidden.

Jezus bidt in Matteus 6 Zijn discipelen voor: ‘Uw Naam worde geheiligd, Uw koninkrijk kome, Uw wil geschiede, in de hemel zoals op de aarde’. De aanbidding in de hemel mag, nee moet, hier op aarde ook klinken! We sluiten aan bij die hemelse aanbidding. Veel dingen zullen stoppen als we naar de hemel gaan, maar aanbidding zal zeker doorgaan – en krachtiger dan we ooit kunnen bedenken! Wat een mooie gedachte!

Beluister Leeuw van Juda via deze link en voeg ‘m toe aan je playlist! 🎧

Songtekst van Leeuw Van Juda – InSalvation x Jafeth & Sifra en Reyer

Ik zie een troon staan in de hemel

Een zee zo helder als kristal

Omringd door engelen en wezens

zie ik Jezus

Hij wordt verheerlijkt en aanbeden

Als het volmaakte Lam van God

Wij sluiten aan en wij aanbidden

Ja wij zingen

Majesteit en Hoogste Koning

Voor U klinkt ons halleluja

Van U is de overwinning

Waardig is de Leeuw van Juda

Ooit zullen alle volken samen
Als één stem zingen voor Zijn naam

Met vele duizenden keer duizend

Zullen wij juichen

(Halleluja)

Hoor de engelen aanbidden

Als een koor rondom de troon

U bent heilig, heilig, heilig

Heilig Heer

Zie de heerlijkheid van Jezus

Zoon van God en Mensenzoon

U bent heilig, heilig, heilig

Heilig Heer

Hoor de hemellegers juichen

Als een donderend geluid
U bent heilig, heilig, heilig

Heilig Heer

Alle glorie en aanbidding

Aan het Lam dat is gekroond

U bent heilig, heilig, heilig

Heilig Heer

Halleluja

Halleluja

Openbaring 4, 5 & Openbaring 7:9-10 | Muziek & Tekst: Jafeth Bekx, Reyer van Drongelen

Kom je ook naar de Halleluja Amen slottour?

Recent hebben wij het laatste seizoen van InSalvation aangekondigd. We zien ernaar uit om samen met jou nog één keer een avond God te aanbidden tijdens de allerlaatste tour als InSalvation. Zien we jou daar? Zorg dat je erbij bent want de reserveringen gaan erg hard! Vanwege de grote belangstelling voor onze slottour hebben we nog 2 locaties toegevoegd: Zoetermeer (15 juni) & Zwolle (6 juli). Reserveer je gratis kaarten via Events For Christ.

Tijdens deze aanbiddingsavonden spelen we recent uitgebrachte liedjes zoals Halleluja Amen & Hij Leeft maar ook ‘oude bekende’ liedjes zoals Vul Dit Huis Met Uw Glorie & Verhoog Zijn Naam willen we graag nog één keer met jullie zingen.

Reserveer snel je GRATIS* tickets via onderstaande button!
*alleen reserveringskosten