InSalvation is een band met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld weer in te gaan. De band is opgericht in 2006 vanuit een groep jonge muzikanten met een hart voor Jezus en voor muziek. De band heeft in de jaren die volgde op veel kenmerkende plekken zoals Opwekking, het Xnoizz Flevo Festival en de wervelweekenden van de EO gespeeld. Daarnaast is InSalvation internationaal georiënteerd en heeft de band gespeeld in Nederland, Hongarije, Roemenië, Servië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Brazilië, Duitsland, Tsjechië en Italië. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond iemand heeft, de band gelooft dat er een wereldwijde passie ontstaat waarin we met elkaar de vrijheid in Jezus ervaren.

In 2011 released de band haar eerste album, Passionate Worship. In 2013 volgt het tweede album, God Is. Op dit album heeft InSalvation samengewerkt met Paul Baloche, die het nummer A Mighty Fortress meezingt. Begin 2016 leidde de band aanbidding op het 4M event waar 5000 mannen aanwezig waren. Tijdens pinksteren speelde de band voor 45.000 mensen bij de Sing-In op Opwekking. InSalvation heeft door de jaren heen nauwe samenwerkingsverbanden opgebouwd met een aantal grote organisaties. Zo is InSalvation op dit moment ambassadeur van de kind sponsororganisatie Compassion.

WORSHIP, JUSTICE & EQUIPPING
InSalvation is meer dan een band alleen. We hebben de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid. InSalvation heeft drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. Je kunt ons boeken voor events waarin deze thema’s centraal staan.

Wil jij jouw gaven en talenten inzetten? Neem CONTACT met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Wil je ons ondersteunen? Klik dan op onderstaande button.

Klik op de knop Support Us om te zien hoe jij betrokken kunt raken bij het werk van InSalvation.

SUPPORT US

Drummer
Ministry
Spreker

Aanbiddingsleider
Ministry Director
Spreker

Bassist
Bandleider
Arrangeur

Zangeres
Spreker

Gitarist

Toetsenist