LAATSTE KANS: Je kunt je nog aanmelden t/m maandag 21 september

INSALVATION
ONLINE
ACADEMY

VERDIEP JOUW GELOOF ONLINE

Wil jij ook meer van God in je leven ervaren en groeien in je geloof?

Z

Verlang je er ook naar om meer van God in je leven te ervaren en te groeien in geloof?

Z

Wil jij God ontmoeten door middel van krachtige aanbidding?

Z

Zoek je naar een invulling voor jouw jeugdgroep, huiskring of muziekteam?

Z

Mis jij het bezoeken van concerten en conferenties?

Deze online academy is voor iedereen die zijn of haar geloof wil verdiepen. Individueel, als gezin of als groep (jeugdgroep, huiskring of muziekteam). 

”UNIEKE ONLINE ACADEMY”

Ga deze zomer met de InSalvation Online Academy, aan de hand van het hele bijbelboek Exodus en ons gelijknamige album, met ons mee op reis van Egypte naar het beloofde land. In 10 modules gaan we kijken naar de bijzondere reis die de Israëlieten hebben gemaakt en wat dit vandaag de dag voor ons betekent. Door de unieke combinatie van aanbidding, inspiratie en een praktisch werkboek per module zul je door deze academy een verdieping ervaren in je geloofsleven en je relatie met God.

WAT HOUDT HET IN?

WORD

Elke module bestaat uit een video waarin één van de sprekers een inspirerende boodschap deelt over het thema, om jou toe te rusten.

WORSHIP

Tijdens de academy is er veel ruimte voor worship. Aan het begin van iedere module kun je samen met ons God aanbidden op de plek waar je bent.

WORKBOOK

Met behulp van het online werkboek werk je aan je persoonlijk relatie met God en ga je praktisch aan de slag met wat je geleerd hebt.

GASTSPREKERS

WIM HODDENBAGH

WIM HODDENBAGH

Wim is initiatiefnemer van de Stichting Presence. Het doel van Presence is Gods aanwezigheid zichtbaar maken in de levens en roepingen van mensen, in de kerk en op plekken van invloed in ons land. Laat je meenemen in zijn enthousiaste verhaal.

TIEMEN WESTERDUIN

TIEMEN WESTERDUIN

Tiemen is werkzaam voor de kindsponsor organisatie Compassion die kinderen bevrijd uit armoede in de naam van Jezus. Tiemen is een bewogen en inspirerende spreker die zijn hart en passie graag met je deelt.

DAVID DE VOS

DAVID DE VOS

Davids manier van spreken is recht voor z’n raap, eenvoudig en toegankelijk voor alle leeftijden. Waar hij ook spreekt ter wereld, zijn boodschap en passie zijn dezelfde: Jezus leeft en wil een relatie met jou. Naast spreker is David fanatiek karpervisser!

GOR KHATCHIKYAN

GOR KHATCHIKYAN

Gor Khatchikyan is een Armeens-Nederlandse spoedeisende hulparts, schrijver en spreker. Bijna dagelijks vertelt hij op tv hoe dat hem in deze Coronatijd vergaat. Gor maakt indruk door zijn passie voor mensen en zijn vrijmoedige getuigenis. Luister naar het verhaal van deze inspirerende spreker.

WIE, WAT, WAAR…

N

VOOR WIE

Jong en oud, individueel, als gezin of als groep (jeugdgroep, huiskring of muziekteam)

N

DOOR WIE

Aanbidding door de band InSalvation en toerusting door Jafeth & Sifra Bekx, Tanja van Schuylenburg, tutorials door Andy Stuijfzand, Henny Mugge, Hanjo Fisser en gastsprekers Wim Hoddenbagh, Gor Khatchikyan, David de Vos & Tiemen Westerduin

N

WAT

Online cursus van 10 modules met aanbidding, toerusting en een online werkboek (die je kunt downloaden) waarbij je werkt aan je persoonlijke relatie met God en praktisch aan de slag gaat met wat je geleerd hebt

N

WAAR

Overal waar je internet hebt. De modules zijn beschikbaar via een online platform en daarnaast ook te volgen via een gebruiksvriendelijke app

N

WANNEER

Vanaf 6 juli tot 7 september komt er iedere maandag een nieuwe module online. (De modules blijven tot 1 december beschikbaar op het online platform)

N

WAAROM

In een tijd waarin je geen conferenties o.i.d. kunt bezoeken is deze academy dé manier om te investeren in je geloofsleven en je relatie met God te verdiepen

N

WAAROVER

Naar aanleiding van ons nieuwe album Exodus gaan we aan de hand van de liedjes en het bijbelboek Exodus samen op weg naar het beloofde land

N

WHAT MORE?

 • Exclusieve tutorial video’s van de liedjes van het Exodus album door de InSalvation bandleden
 • Ieder werkboek bevat een uitgebreide lijst met liederen die passen bij het thema en in de breedte van de kerk te gebruiken zijn
 • Persoonlijke begeleiding doormiddel van een plenaire, twee wekelijkse live Q&A

OVER INSALVATION

In 2006 zijn we gestart als band met een passie voor muziek en Jezus. Door de jaren heen werd de visie in ons hart geboren om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven te leiden van aanbidding en gerechtigheid. In 2015 werd Stichting InSalvation opgericht met 3 pijlers: aanbidding, gerechtigheid en toerusting. Deze academy is de uitwerking van een lang gekoesterde droom. De hele band leidt de aanbidding aan het begin van iedere module. Jafeth, Sifra en Tanja zullen tijdens de academy spreken. Andy, Henny en Hanjo zie je terug in de muziek tutorials.

INHOUD MODULES

1. EXODUS

DE ROEPING VAN MOZES

 • Hoe herken jij Gods stem?
 • Hij zal er zijn 
 • Ben ik wel geschikt?

2. AWAIT

WACHTEN IS EEN WERKWOORD

 • God is soeverein
 • Er is rust in het wachten
 • Wat is het doel van beproeving?

3. POWER IN THE BLOOD

DE INSTELLING VAN PESACH

 • Een nieuw begin
 • Het volmaakte lam
 • Gedenken en vieren

4. ALL EYES ON YOU

HET VERTREK UIT EGYPTE

 • Is God er altijd? 
 • Er is geen plan B
 • Wat geeft mij richting?

5. YOU FIGHT FOR ME

DE TOCHT DOOR DE RODE ZEE

 • Verstand vs geloof 
 • Durf jij los te laten?
 • God overwint!

6. LET THE HEAVENS BE OPEN

ZEGEN VAN BOVEN

 • Terug verlangen naar het oude
 • Hoe voorziet God in jouw leven?
 • Elke dag nieuw

7. BANNER

OVERWINNING DOOR OVERGAVE

 • Is Jezus jouw rots?
 • Houvast in de strijd
 • Aanbidding als reactie

8. HOLDING ON TO YOUR LOVE

RECHTDOEN VANUIT DE RUST

 • Hoe kan ik blijven leven in vrijheid?
 • Leven zonder angst
 • Hoe kan ik omzien naar mijn naaste?

9. LIFT HIGH HIS NAME

HET ONTMOETEN VAN GOD

 • Gods verlangen naar jou
 • Hoe kan ik in aanbidding komen?
 • 24/7 toegang tot Zijn aanwezigheid 

10. WE STAND TOGETHER

HET BELOOFDE LAND

 • Wat is mijn beloofde land?
 • Wanneer kom ik in beweging? 
 • Samen verder gaan 

INVESTERING

Z

IN 10 WEKEN GROEIEN IN JE RELATIE MET GOD

Z

ELKE WEEK EEN VIDEO MET KRACHTIGE WORSHIP EN INSPIRERENDE TED TALKS

Z

EEN DIGITAAL WERKBOEK MET REFLECTIEVRAGEN, VERDIEPINGSMATERIAAL EN CHALLENGES

Z

PERSOONLIJKE BEGELEIDING MIDDELS PLENAIRE, TWEE WEKELIJKSE LIVE Q&A (t/m 16 september)

Z

MUZIEK TUTORIALS SPECIAAL VOOR MUZIEKTEAMS

STANDAARD + MEMBERS

NU € 59,- 

€39,- // member prijs

 

MEMBER WORDEN

Word member van InSalvation
voor €10,- per maand en ontvang
de academy voor €39,-

GROEPSKORTING

4 personen // €55,- p.p.

10 personen // €49,- p.p.

25+ personen // €44,- p.p.

BEKIJK DE PROMO VIDEO VAN DE INSALVATION ONLINE ACADEMY

FAQ?

KAN IK GELIJK BEGINNEN?

De academy start op 6 juli. Vanaf dan komt er iedere week een nieuwe module online. 

DOE IK DE ACADEMY ALLEEN?

Je krijgt persoonlijk toegang tot je eigen account in het online platform. De academy is ook zeer geschikt om als groep te volgen. Het werkboek is een ideale tool voor groepsgesprekken.

IS HET VOOR ELKE LEEFTIJD?

De academy is zeer geschikt voor alle leeftijden. De sprekers zijn allemaal ervaren om verschillende doelgroepen aan te spreken en het verhaal en de lessen van Exodus zijn relevant voor iedereen.

IK WIL DE ACADEMY VOLGEN MET EEN GROEP, HOE WERKT DAT?

De academy is uitermate geschikt om als groep te volgen. Er is een groepskorting waarmee het aantrekkelijk is om de academy te volgen. Ieder lid van de groep krijgt wel gewoon een persoonlijke inlog in het online platform. Jullie kunnen als groep dan op eigen wijze de inhoud verder bespreken met elkaar.

KUN JE JE OP ELK MOMENT AANMELDEN?

Jazeker. Tot 7 september kun je je aanmelden voor de academy. Daarna zijn alle modules nog tot 1 december beschikbaar.

TOT WANNEER KAN IK DE MODULES VOLGEN?

Van 6 juli tot 7 september komt er iedere maandag een nieuwe module online. Daarna zijn de modules nog tot 1 december beschikbaar in het online platform.

WAT HOUDT HET WERKBOEK IN?

Het werkboek bevat een interactieve PDF waarin je de reflectievragen en opdrachten kunt maken. Door middel van het werkboek ga je zelf aan de slag met de teksten en lessen uit Exodus. Wat betekenen ze voor je eigen leven? Daarnaast bevat ieder werkboek een challenge om met het geleerde aan de slag te gaan in je dagelijks leven. Daarnaast bevat ieder werkboek een uitgebreide lijst met liederen die passen bij het thema en in de breedte van de kerk te gebruiken zijn.

HOEVEEL UUR PER WEEK KOST DE ACADEMY?

De video duurt circa een uur. Daarnaast besteed je tijd aan het digitale werkboek. Dit hangt af van de tijd die je hier zelf of als groep aan besteed.

HOE WERKT HET ONLINE PLATFORM?

Na de aankoop van de academy ontvang je direct een mail vanuit het online platform waar je een gebruikersaccount aanmaakt. Middels dit account kom je in de module omgeving waar alle video’s en werkboeken per module beschikbaar zijn. Het online platform is beschikbaar op je laptop, tablet of mobiele telefoon. 

WAT HOUDEN DE TUTORIAL VIDEO'S IN?

Deze video’s zijn speciaal voor muzikanten en worshipteams. In de video’s lichten onze muzikanten de muzikale benadering van de liedjes van ons album Exodus toe. We kijken ook naar hoe je de liedjes kunt spelen.

HOE WERKT DE BETALING?

Je kunt bij aanmelding het volledige bedrag betalen via IDEAL. Direct na de betaling krijg je een e-mail om toegang te krijgen tot het online platform.

FOLLOW US