FULL BAND

 

InSalvation is te boeken voor een kerkdienst, evenement of festival. De band heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het leiden van aanbidding op veel verschillende plekken. Met de Full Band optie wordt de muziek begeleid door de volledige band bezetting van InSalvation.

SPEAK

 
Een belangrijke pijler van de band is equipping. InSalvation heeft het verlangen om mensen toe te rusten met Gods woord, hen te bemoedigen en te inspireren. Jafeth, Sifra en Tanja zijn te boeken als spreker voor een kerkdienst of evenement. Zij kunnen geheel aansluiten bij het thema dat aangedragen wordt en zijn beschikbaar om te spreken voor jong en oud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op de knop interesse en ontvang meer informatie.

WORKSHOP

 
InSalvation is te boeken voor het geven van een workshop om bijvoorbeeld muziekteams in kerken toe te rusten. Er wordt dan bijbels onderwijs gegeven over aanbidding en vervolgens gaat InSalvation praktisch met de verschillende muzikanten en zangers aan de slag om te groeien in het leiden van aanbidding en het samenspelen als band. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn: Hoe maak je een setlist? Hoe speel je goed samen als muzikanten? En wat is belangrijk als je aanbidding leidt? Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op de knop interesse en ontvang meer informatie.
 

COMPASSION SUNDAY

 
Een Compassion Sunday is een manier om binnen jouw eigen kerk aandacht te geven aan het thema ‘armoede & gerechtigheid’. De kerk en Compassion hebben dezelfde missie: onze naasten liefhebben en helpen, mensen tot discipelen van Jezus maken en het Koninkrijk van God brengen. Compassion werkt in ontwikkelingslanden alleen maar via lokale kerken.  Tijdens de Compassion Sunday vragen we aandacht voor de nood van kinderen die in armoede leven. Kinderen die niet voor zichzelf op kunnen komen krijgen zo een stem en een gezicht in de kerk. Als InSalvation leveren wij een gratis bijdrage door de aanbidding te leiden, te spreken, te delen over het werk van Compassion en door mensen de mogelijkheid te geven een kindje te gaan sponsoren. Ben jij enthousiast geworden over dit idee? Klik dan op de knop interesse en ontvang meer informatie.

DUO

 
Ben je op zoek naar muzikale invulling tijdens een kerkdienst of evenement begeleid door alleen piano en zang?  Dan is het mogelijk om Jafeth en Sifra hiervoor te boeken. Zij kunnen tijdens de dienst of het evenement de aanbidding leiden. Dit is ook te combineren met een spreekbeurt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op de knop interesse en ontvang meer informatie.

SMALL BAND

 
Met de Small Band optie wordt de muziek tijdens de dienst of het evenement akoestisch begeleid door piano, zang, gitaar en percussie. Perfect als je op zoek bent naar een intiemere setting of niet zoveel ruimte hebt om de full band kwijt te kunnen. De Small Band kan een dienst of evenement volledig van invulling voorzien of aansluiten bij het thema wat door de organisatie of gemeente gegeven wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op de knop interesse en ontvang meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in een van de opties die InSalvation biedt?
Vul dan onderstaand formulier in en ontvang meer informatie.