Dat Jezus een bijzonder persoon is, dat staat vast. Maar Hij is meer, naast een leven zonder zonden was hij een man met impact! Deze impact is zo groot geweest dat ze opnieuw zijn begonnen met tellen. Nu ruim 2000 jaar later kunnen we nog steeds lezen waarom dit zo was. Overal waar Hij kwam gebeurde er iets: mensen veranderden. Blinden gingen zien, water veranderde in wijn en leugenaars werden oprecht. Toch ging dit niet ver genoeg voor Jezus. Op 33 jarige leeftijd gaf Hij Zijn leven vrijwillig over aan de mensen die hem wilde vermoorden. Deze hebben de onschuldige Jezus vermoord als een schuldige slaaf en gingen er vanuit dat dit het einde was. Niets was minder waar, drie dagen later stond Hij op uit de dood! De Bijbel leert ons dat zijn korte dood, eeuwig leven voor ons betekend. Door in Jezus te geloven en hem te accepteren als de enige weg tot God, kunnen wij net als Jezus vrij worden van alle zonden in deze wereld. “Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, zodat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft”. – Johannes 3:16 –

InSalvation: ‘’Jezus is het vaste fundament voor ons als band. Hij heeft Zich in 2006 op een bijzondere manier aan ons laten zien. Er is toen een passie ontstaan die er voor zorgt dat wij deze bijzondere persoon Jezus willen delen met de hele wereld. Dit heeft ons geïnspireerd om onze talenten in te zetten voor Gods Koninkrijk. Dit was de basis om te starten met InSalvation. En sindsdien is Jezus de rode draad in alles wat we doen. Hij geeft ons nieuwe inspiratie, vreugde, liefde en passie voor de wereld. Wij hebben gemerkt dat Jezus de enige is die ten diepste vervulling geeft aan het leven en we willen jou uitdagen om op zoek te gaan naar Jezus als je Hem nog niet kent. Wil je meer weten over wie Jezus is, ga dan naar onze BLOG om geïnspireerd te worden of bezoek een van onze CONCERTEN.

Tanja: ‘’Ik ben christelijk opgevoed en zit mijn hele leven al in de kerk. Jezus is altijd echt geweest voor mij. Hij was als kind al dichtbij en op jonge leeftijd heeft Hij mijn hart gestolen en heb ik Hem niet meer losgelaten. Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben voor wie Hij is, voor wat Hij heeft gedaan voor mij. Ondanks het feit dat Hij de allergrootste, sterkste en machtigste is, houdt Hij zoveel van mij en wil altijd bij mij zijn. Ik ben ontzettend blij met Jezus en vanuit Zijn grote liefde voor mij wil ik leven, bewegen, ademen en zijn. Jezus is en zal altijd de liefde van mijn leven zijn.
Jafeth: ‘’Jezus is altijd bij me en laat me nooit alleen. Hij laat me steeds weer zien wat onvoorwaardelijke liefde is, wat genade is. Hij leert me steeds om die liefde dagelijks uit te leven. Hij geeft mij de rust in deze drukke wereld, door samen met Hem tijd door te brengen. Hij daagt me uit om Hem in alles volledig te vertrouwen. Hij kiest er voor om mij in te zetten in Zijn grote plan. Hij wil steeds weer opnieuw beginnen als ik het weer eens verpruts. Hij doet mij ervaren waar Zijn hart voor klopt. Hij laat niet los het werk wat Hij in mij is begonnen. Hij roept mij om in Zijn voetstappen te volgen. Leven met Jezus is voor mij werkelijk leven, met vallen en opstaan”.

Sifra: ’’Ik heb Jezus leren kennen als mijn beste vriend en zorgzame vader, op een heel moeilijk moment in mijn leven. Als 18 jarig meisje vertrok ik voor drie maanden naar het buitenland om stage te lopen. Daar waar al mijn zekerheden wegvielen en ik letterlijk alleen was, daar heb ik Jezus heel dichtbij ervaren. Vanaf dat moment wist ik dat Jezus nog steeds de levende God is en wilde ik niets liever dan heel dicht bij Hem leven. Dat Jezus ervoor koos om naar de aarde te komen om gerechtigheid en nieuw leven te brengen is zo wonderlijk. Jezus leert mij hierdoor om door Zijn ogen naar de wereld te kijken en mensen lief te hebben, gerechtigheid te brengen en Hem te aanbidden!’’